miercuri, 11 septembrie 2013

30

30! De vise, de dorințe, de speranțe, de ani trăiți frumos. I-am împlinit azi! Le-am pătruns sensul și le dau dreptate celor ce mi-au spus că vârsta asta e frumoasă! E vârsta la care pot să mă bucur înțelept de ceea ce am și să visez, la fel de înțelept, la ceea ce urmează să am. 
Pentru toți anii aceștia Îi mulțumesc Domnului și le mulțumesc celor ce îmi fac viața frumoasă! 


9 comentarii:

  1. La Mulți Ani! Frumos ai mai scris... E aștept să fac 18!:) Să trec de copilărie... Dar nu vreau să o părăsesc prea repede... Oricum, viața noastră, oricât de lungă sau scurtă ar fi, tot un singur scop are: să se jertfească pentru Dumnezeu!
    Ani frumoși în continuare îți doresc, Maria!

    RăspundețiȘtergere
  2. Trăiește frumos fiecare zi și bucură-te de anii aceștia fără griji prea mari!
    18 ani... îi împlineam pe 11 septembrie 2001. Fix când cădeau turnurile gemene... Și când ploua cu găleata în Constanța, iar eu mă întrebam ce va urma... Am avut un majorat aparte! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este 30 este cea mai frumoasa varsta, apoi 40 va fic ea mai frumoasa. Sa ai ani pli de sanatate si pace, lumina si bucurie. La multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc, Anca! Toți anii își au farmecul lor! Important este să ne dăm (la timp) seama de asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si uitat cum a fost la 30, dar vad cat de frumos a fost dupa...Sa stii ca acum vine partea cea mai palpitanta a vietii. Sa te bucuri din plin de ea!

    RăspundețiȘtergere