duminică, 5 octombrie 2014

7 din 7 (2)

A mai trecut o săptămână și vreau să notez iar șapte lucruri îndrăgite pe parcursul ei!

 Ador soarele blând al toamnei și orice semn că încă e cald mă binedispune. Aici e un fluture fotografiat în timp ce beam o cafea în parc...
Elevii mei au desenat pe asfalt cu prilejul Zilei Educației. Se bucură mult de fiecare dată când desfășurăm activități în aer liber. În același timp, mă bucur și eu!


Răsfățul dimineții de duminică - o cafea bună, o ceașcă dragă, o poveste frumoasă. Doream să citesc de ceva vreme cartea asta (În numele prințesei moarte), dar de fiecare dată apărea câte ceva și amânam. Azi am început cartea și îmi plac primele capitole.


Cappuccino băut în aer liber, sub același soare blând de toamnă


Muzeul acesta îmi e drag. În clasa a opta mergeam de vreo două ori pe lună, împreună cu o bună prietenă și colegă, să îl vizităm. Îi știu fiecare colțișor și îmi e și acum la fel de drag ca atunci!


Mesajul primit de la un puști din clasa mea. E un copil foarte sensibil. Mi l-a adus vineri dimineață și mi-a spus: ”Doamna, aseară m-am gândit să vă fac o surpriză și m-am apucat să scriu! Vă place?” Cum să nu îmi placă?


Parcul din orașul nostru. Și un loc retras... Frumos...Oameni dragi, să aveți o săptămână pe placul vostru! Să ne citim cu bine!
Maria-Irina

4 comentarii: