luni, 9 iunie 2014

Jurnalul unei femei simple (14)

Fac ce fac și revin aici, unde mai scriu (rar, ce-i drept) cateva gânduri...
Am avut o perioadă plină, o perioadă aglomerată, dar foarte frumoasă și pe care o vom ține minte viața toată :) Ne-a ajutat Dumnezeu să ne luăm căsuța noastră, iar perioada mutării s-a suprapus cu nunta surorii mele mici. Perioadă foarte frumoasă, perioadă de vis!
Voi scrie acum ceea ce mă bucură în clipele acestea :)

Data/ora...9 iunie 2014, 15: 42

Afară... a venit vara! E cald, e frumos, e liniște! Lângă bloc avem muuuuulți copaci în care și-au făcut culcuș o grămadă de păsări. Păsări ce vin dimineața pe pervazul bucătăriei noastre și ciugulesc ceea ce le lăsăm noi și păsări care ne răsplătesc cu giugiulelile lor (doi guguștiuci) și cu frumoase cântecele. E ceva foarte plăcut!

Mă gândesc...  cât suntem de fericiți eu și iubitul meu, părinții, frații noștri, unchii, mătușile, verii... E o perioadă în care, slavă Domnului, toate par să se așeze frumos!

Învățăm... că fericirea e atât de aproape de noi și că e ceva ce ne motivează și ne face să privim viața cu ochi frumoși!

Aștept... sincer... vacanța mare... Mai am două săptămâni cu elevii, apoi săptămâna cu Evaluarea Națională a copiilor de clasa a VIII-a (foștii mei elevi, care au crescut mari, frumoși, deștepti și lângă care m-am bucurat la banchetul de sfârșit de școală generală - motiv în plus să realizez că timpul nu stă pe loc...)

Ascult... TV Paprika - îmi plac emisiunile și blogurile culinare. Iar postul ăsta chiar îmi place. Chiar dacă nu prepar eu rețetele văzute acolo, tot e bun că îmi mai fac câte o idee. Același lucru îl pot spune și despre Master Chef.

În casă...e liniște și curat și frumos și bine... E casa noastră, e normal să o laud, nu?

Lucruri preferate - să merg prin stațiuni când încă nu sunt turiștii ajunși pe litoral. Am fost alaltăieri, ne-am plimbat, ne-am simțit bine. Și am cules câteva spice de grâu pe care voiam să le pun într-o vază de lut. Vază care s-a spart :D Motiv în plus să dăm o fugă la Muzeul Satului și să luăm alta!  Zic... Iar spicele... mă duc cu gândul la lanuri insorite, la satele copilăriei, la filmul ”Gladiatorul” (filmul meu de suflet)

Câteva cuvinte înțelepte - ”Dacă îi judeci pe oameni, nu mai ai timp să-i iubești!”

Ce filme am mai văzut - Eh... astea n-au prea fost, că am căzut frânți seara și n-am rezistat prea mult vizionând, că ne lua somnul...Recuperăm de acum încolo.

Să aveți o zi frumoasă și, de mâine, spor la treabă! Vă salut și vă doresc toate cele bune!

Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu