duminică, 26 ianuarie 2014

O pagină de jurnal... (12)

E duminică... e seară, iarna ne-a adus aminte că e stăpână peste țară... e o vreme bună pentru meditați și pentru cules gânduri...

Preiau  ideea Taniușei și adun câteva rânduri...

Data/ora... 26 ianuarie 2014

Afară... e iarnă. Bate un vânt urât, răscolește zăpada. Zăpada căzută de azi noapte sau pe cea care încearcă să se așeze...

Mă gândesc... la iubitul meu, rămas în capitală... la copiii din clasa mea, care se vor bucura mâine de zăpadă. Și recunosc că mă bucur că nu voi fi nevoită să ies mâine prin nămeți pentru a ajunge la muncă!

Învățăm... lecția răbdării. Și mai învățăm că, oricât de multe am putea schimba, natura va fi mereu stăpână și va putea schimba planurile pe care ni le facem.

Aștept... să se redeschidă Autostrada Soarelui și să revină scumpul meu acasă. E tare greu când e departe...

Ascult... știrile. Toată ziua am avut televizorul pornit pe canale de știri, în speranța că vom primi o veste bună... Poate mâine dimineață. 

În casă... e cald, e curat, miroase a prăjitură cu mere și a ceai de iarnă, de la Cărturești - Snowman's cup". Vi-l recomand! E aromat, are gust plăcut și împărștie în casă un miros grozav!

Lucruri preferate - să stau la căldură, cu o ceașcă de ceai și cu o carte dragă.

Câteva cuvinte înțelepte - ”Încearcă să te apropii de oameni și să-i înțelegi așa cum sunt!” (W. Somerset Maugham)

O imagine pe care doresc să v-o arăt:


2 comentarii:

  1. Maria, ești învățătoare? Nu de alta, dar am vrut și eu până de curând. Dar m-am răzgândit când am văzut-o pe doamna de română cu ochelari... E greu să lucrezi în învățământ?
    O săptămână frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca sa mai incalzit la voi si a ajuns sotul acasa cu bine, imi place setul de ceai e colorat si primavaratic :) O primavara frumoasa si pline de zimbete de bucurie

    RăspundețiȘtergere