marți, 28 ianuarie 2014

Meloman pentru o zi (19)

Ziua bună, dragi melomani! E marți, e zi liberă, din cauza vremii, așa că am și eu timp să ascult muzică dragă. Am ales azi ceva în ton cu vremea acestor zile. Sper să vă placă!


duminică, 26 ianuarie 2014

O pagină de jurnal... (12)

E duminică... e seară, iarna ne-a adus aminte că e stăpână peste țară... e o vreme bună pentru meditați și pentru cules gânduri...

Preiau  ideea Taniușei și adun câteva rânduri...

Data/ora... 26 ianuarie 2014

Afară... e iarnă. Bate un vânt urât, răscolește zăpada. Zăpada căzută de azi noapte sau pe cea care încearcă să se așeze...

Mă gândesc... la iubitul meu, rămas în capitală... la copiii din clasa mea, care se vor bucura mâine de zăpadă. Și recunosc că mă bucur că nu voi fi nevoită să ies mâine prin nămeți pentru a ajunge la muncă!

Învățăm... lecția răbdării. Și mai învățăm că, oricât de multe am putea schimba, natura va fi mereu stăpână și va putea schimba planurile pe care ni le facem.

Aștept... să se redeschidă Autostrada Soarelui și să revină scumpul meu acasă. E tare greu când e departe...

Ascult... știrile. Toată ziua am avut televizorul pornit pe canale de știri, în speranța că vom primi o veste bună... Poate mâine dimineață. 

În casă... e cald, e curat, miroase a prăjitură cu mere și a ceai de iarnă, de la Cărturești - Snowman's cup". Vi-l recomand! E aromat, are gust plăcut și împărștie în casă un miros grozav!

Lucruri preferate - să stau la căldură, cu o ceașcă de ceai și cu o carte dragă.

Câteva cuvinte înțelepte - ”Încearcă să te apropii de oameni și să-i înțelegi așa cum sunt!” (W. Somerset Maugham)

O imagine pe care doresc să v-o arăt:


marți, 21 ianuarie 2014

Meloman pentru o zi (16)

Stau și mă întreb dacă voi avea cândva suficientă ambiție și destul timp pentru a scrie pe blog despre diferite teme, nu doar să postez rar de tot... Până voi găsi ”răspunsul”, răspund provocării melomanilor pentru o zi și vă amintesc de o melodie frumoasă!



Multe mlodii frumoase se adună în fiecare marți la Sorin.

vineri, 3 ianuarie 2014

Jurnal de femeie fericită

A trecut mai bine de o lună de la ultimele rânduri așternute aici! O lună frumoasă, încărcată de semnificații... Cea mai frumoasă lună din an, luna cadourilor, a clipelor petrecute alături de oameni dragi. O lună plină de amintiri despre cei ce au plecat de lângă noi și care sunt sigură că acum ne veghează de sus...
Voi încerca să reiau obiceiul de a scrie aici câteva din gândurile mele.

Data/ora... 3 ianuarie 2014

Afară... cerul e innorat, e ceață și parcă te poftește vremea la meditat, la introspecție...

Mă gândesc... la sărbătorile ce au trecut și la cât de frumoase au fost ele în acest an! Au fost clipe petrecute în familie, lângă oamenii pe care îi iubesc. Ne-am adunat cu toții, la masă mare și am fost mereu însoțiți de o stare de bine! Vă doresc  tuturor să trăiți cât mai multe astfel de clipe! Ele ne încarcă pozitiv și ne dau încredere.

Învățăm... de la toți oamenii din jurul nostru, cu condiția să vedem mereu partea bună din ceea ce trăim.

Aștept... vacanța din februarie.

Ascult... hmm... momentan aud doar un cățel supărat tare. 

În casă... e plăcut. E curățenie, așteptăm să vină preotul cu Boboteaza.

Lucruri preferate - liniștea dimineților libere.

O melodie dragă:


Ce filme am mai văzut - ohooo, au fost foarte multe! Unele văzute la cinema, altele acasă. Amintesc doar câteva:






Pe toate vi le recomand! 

Dragii mei, vă doresc un An Nou pe măsura inimilor voastre! Să realizați ceea ce vă propuneți, să fiți sănătoși și să aveți lângă voi oamenii pe care îi iubiți! Să auzim doar de bine! La mulți ani!

Maria


Idee preluată de la Taniușa.